Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (3)Реферативна база даних (3)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Нікітчіна Т$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 18
Представлено документи з 1 до 18
1.

Луговська О. А. 
Застосування гуміарабіку для створення емульсій типу масло-вода у харчових продуктах [Електронний ресурс] / О. А. Луговська, В. М. Сидор, Т. І. Нікітчіна // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2014. - № 3(10). - С. 54-57. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2014_3(10)__12
Визначено вплив фізико-хімічних властивостей гуміарабіку в процесі його використання у харчових продуктах. Досліджено зразки харчових емульсій з використанням різної кількості гуміарабіку, як стабілізатора (за сталої масляної фази) та зразки емульсій зі змінною масляною фазою та постійною кількістю стабілізатора. Оптимальний варіант співвідношення водного стабілізатора та масляної фази емульсії характеризується одержанням максимальної кількості часток емульсії розміром до 1 мікрона.
Попередній перегляд:   Завантажити - 179.365 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
2.

Нікітчіна Т. І. 
Дослідження впливу ферментативного препарату із пектинметилестеразною активністю на драглеутворення яблучного пюре [Електронний ресурс] / Т. І. Нікітчіна // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2014. - Вип. 46(2). - С. 4-7. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2014_46(2)__3
Попередній перегляд:   Завантажити - 764.393 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Білоусова І. О. 
Дослідження якісних показників фруктових концентрованих напівфабрикатів [Електронний ресурс] / І. О. Білоусова, Н. Ю. Сапожнікова, Т. І. Нікітчіна // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 4. - С. 61-63. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_4_22
Попередній перегляд:   Завантажити - 266.119 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Герасим Г. С. 
Исследование процесса рассольного замораживания рыбы с использование защитных покрытий на основе НПВ [Електронний ресурс] / Г. С. Герасим, О. С. Ільєва, Т. І. Нікітчіна // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 4. - С. 74-77. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_4_27
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.645 Mb    Зміст випуску     Цитування
5.

Нікітчіна Т. І. 
Використання рослинних пектинметилестераз для виробництва фруктових драглеподібних напівфабрикатів [Електронний ресурс] / Т. І. Нікітчіна, Т. М. Афанасьєва // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 4. - С. 38-41. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2013_4_13
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.866 Mb    Зміст випуску     Цитування
6.

Ільєва О. С. 
Дослідження впливу зв'язку вологи фруктів і овочів на ефективність їх осмотичного зневоднення [Електронний ресурс] / О. С. Ільєва, Г. С. Герасим, Т. І. Нікітчіна // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 1. - С. 74-77. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2012_1_29
Попередній перегляд:   Завантажити - 796.578 Kb    Зміст випуску     Цитування
7.

Манолі Т. А. 
Дослідження зміни вологоутримувальної здатності м’язової тканини шпроту і смаку від масового вмісту хлориду калію у посольній суміші [Електронний ресурс] / Т. А. Манолі, С. А. Памбук, Т. І. Нікітчіна // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2011. - Вип. 40(2). - С. 120-124. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2011_40(2)__33
Попередній перегляд:   Завантажити - 94.516 Kb    Зміст випуску     Цитування
8.

Безусов А. Т. 
Розробка біотехнології концентрованих пектинових речовин із яблучних вичавок [Електронний ресурс] / А. Т. Безусов, Т. І. Нікітчіна, І. О. Реміх // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2012. - Вип. 42(2). - С. 45-49. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2012_42(2)__11
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.102 Mb    Зміст випуску     Цитування
9.

Безусов А. Т. 
Дослідження активності пектолітичного комплексу ферментів рослинної сировини в технології низькометоксильованого пектину [Електронний ресурс] / А. Т. Безусов, В. М. Сторожук, Т. І. Нікітчіна, І. С. Мілєва // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2013. - Вип. 44(2). - С. 8-12. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2013_44(2)__4
Попередній перегляд:   Завантажити - 647.491 Kb    Зміст випуску     Цитування
10.

Нікітчіна Т. І. 
Дослідження біохімічних процесів отримання пектинових речовин із свіжих яблучних вичавок [Електронний ресурс] / Т. І. Нікітчіна // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2010. - Вип. 38(2). - С. 52-55. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2010_38(2)__16
Попередній перегляд:   Завантажити - 199.908 Kb    Зміст випуску     Цитування
11.

Нікітчіна Т. І. 
Розробка технології композиційних пектолітичних ферментів спрямованої дії [Електронний ресурс] / Т. І. Нікітчіна // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. - 2015. - Т. 17, № 4. - С. 80-86. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2015_17_4_17
Попередній перегляд:   Завантажити - 166.7 Kb    Зміст випуску     Цитування
12.

Безусов А. Т. 
Розробка способу одержання продуктів із біохімічно модифікованих пектинових речовин поліфенолами рослинної сировини [Електронний ресурс] / А. Т. Безусов, Т. І. Нікітчіна, Г. О. Саркісян // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2016. - Т. 80, Вип. 2. - С. 13-16. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2016_80_2_5
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.628 Mb    Зміст випуску     Цитування
13.

Безусов А. Т. 
Щодо питання про утворення біогенних амінів в харчових продуктах [Електронний ресурс] / А. Т. Безусов, Т. А. Манолі, Т. І. Нікітчіна, Я. О. Баришева // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2018. - Т. 82, Вип. 2. - С. 40-46. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2018_82_2_9
Попередній перегляд:   Завантажити - 2.152 Mb    Зміст випуску     Цитування
14.

Палвашова Г. І. 
Використання прийомів біотехнології для підвищення виходу соку з капусти білоголової [Електронний ресурс] / Г. І. Палвашова, Т. І. Нікітчіна // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2018. - Т. 82, Вип. 2. - С. 80-88. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2018_82_2_15
Попередній перегляд:   Завантажити - 2.787 Mb    Зміст випуску     Цитування
15.

Нікітчіна Т. І. 
Застосування біотехнології для створення структурованих харчових продуктів [Електронний ресурс] / Т. І. Нікітчіна // ScienceRise. - 2015. - № 3(2). - С. 50-54. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/texc_2015_3(2)__10
Попередній перегляд:   Завантажити - 490.072 Kb    Зміст випуску     Цитування
16.

Менчинська А. 
Застосування біотехнологічного способу видалення жиру в технології рибних снеків [Електронний ресурс] / А. Менчинська, А. Іванюта, Т. Манолі, Т. Нікітчіна // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Харчові технології. - 2020. - Т. 22, № 94. - С. 50-54. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnuftech_2020_22_94_12
Попередній перегляд:   Завантажити - 522.149 Kb    Зміст випуску     Цитування
17.

Безусов А. Т. 
Технологія виробництва біопестицидів на основі Bacillus thuringiensis [Електронний ресурс] / А. Т. Безусов, В. І. Крутякова, О. М. Мирошніченко, Н. В. Доценко, Т. І. Нікітчіна // Продовольчі ресурси. - 2021. - Т. 9, № 16. - С. 28-38. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2021_9_16_5
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.076 Mb    Зміст випуску     Цитування
18.

Коркач Г. В. 
Технологічні інновації в ресторанному бізнесі для забезпечення конкурентоспроможності закладу [Електронний ресурс] / Г. В. Коркач, О. М. Котузаки, Т. І. Нікітчіна, Г. С. Шунько // Економіка харчової промисловості. - 2021. - Т. 13, Вип. 4. - С. 69-74. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2021_13_4_10
Попередній перегляд:   Завантажити - 850.185 Kb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського