Пошуковий запит: (<.>A=Нікітчіна Т$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 18
Представлено документи з 1 до 18
|
1. |
Луговська О. А. Застосування гуміарабіку для створення емульсій типу масло-вода у харчових продуктах [Електронний ресурс] / О. А. Луговська, В. М. Сидор, Т. І. Нікітчіна // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2014. - № 3(10). - С. 54-57. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2014_3(10)__12 Визначено вплив фізико-хімічних властивостей гуміарабіку в процесі його використання у харчових продуктах. Досліджено зразки харчових емульсій з використанням різної кількості гуміарабіку, як стабілізатора (за сталої масляної фази) та зразки емульсій зі змінною масляною фазою та постійною кількістю стабілізатора. Оптимальний варіант співвідношення водного стабілізатора та масляної фази емульсії характеризується одержанням максимальної кількості часток емульсії розміром до 1 мікрона.
|
2. |
Нікітчіна Т. І. Дослідження впливу ферментативного препарату із пектинметилестеразною активністю на драглеутворення яблучного пюре [Електронний ресурс] / Т. І. Нікітчіна // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2014. - Вип. 46(2). - С. 4-7. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2014_46(2)__3
|
3. |
Білоусова І. О. Дослідження якісних показників фруктових концентрованих напівфабрикатів [Електронний ресурс] / І. О. Білоусова, Н. Ю. Сапожнікова, Т. І. Нікітчіна // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 4. - С. 61-63. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_4_22
|
4. |
Герасим Г. С. Исследование процесса рассольного замораживания рыбы с использование защитных покрытий на основе НПВ [Електронний ресурс] / Г. С. Герасим, О. С. Ільєва, Т. І. Нікітчіна // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 4. - С. 74-77. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_4_27
|
5. |
Нікітчіна Т. І. Використання рослинних пектинметилестераз для виробництва фруктових драглеподібних напівфабрикатів [Електронний ресурс] / Т. І. Нікітчіна, Т. М. Афанасьєва // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 4. - С. 38-41. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2013_4_13
|
6. |
Ільєва О. С. Дослідження впливу зв'язку вологи фруктів і овочів на ефективність їх осмотичного зневоднення [Електронний ресурс] / О. С. Ільєва, Г. С. Герасим, Т. І. Нікітчіна // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 1. - С. 74-77. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2012_1_29
|
7. |
Манолі Т. А. Дослідження зміни вологоутримувальної здатності м’язової тканини шпроту і смаку від масового вмісту хлориду калію у посольній суміші [Електронний ресурс] / Т. А. Манолі, С. А. Памбук, Т. І. Нікітчіна // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2011. - Вип. 40(2). - С. 120-124. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2011_40(2)__33
|
8. |
Безусов А. Т. Розробка біотехнології концентрованих пектинових речовин із яблучних вичавок [Електронний ресурс] / А. Т. Безусов, Т. І. Нікітчіна, І. О. Реміх // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2012. - Вип. 42(2). - С. 45-49. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2012_42(2)__11
|
9. |
Безусов А. Т. Дослідження активності пектолітичного комплексу ферментів рослинної сировини в технології низькометоксильованого пектину [Електронний ресурс] / А. Т. Безусов, В. М. Сторожук, Т. І. Нікітчіна, І. С. Мілєва // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2013. - Вип. 44(2). - С. 8-12. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2013_44(2)__4
|
10. |
Нікітчіна Т. І. Дослідження біохімічних процесів отримання пектинових речовин із свіжих яблучних вичавок [Електронний ресурс] / Т. І. Нікітчіна // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2010. - Вип. 38(2). - С. 52-55. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2010_38(2)__16
|
11. |
Нікітчіна Т. І. Розробка технології композиційних пектолітичних ферментів спрямованої дії [Електронний ресурс] / Т. І. Нікітчіна // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. - 2015. - Т. 17, № 4. - С. 80-86. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2015_17_4_17
|
12. |
Безусов А. Т. Розробка способу одержання продуктів із біохімічно модифікованих пектинових речовин поліфенолами рослинної сировини [Електронний ресурс] / А. Т. Безусов, Т. І. Нікітчіна, Г. О. Саркісян // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2016. - Т. 80, Вип. 2. - С. 13-16. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2016_80_2_5
|
13. |
Безусов А. Т. Щодо питання про утворення біогенних амінів в харчових продуктах [Електронний ресурс] / А. Т. Безусов, Т. А. Манолі, Т. І. Нікітчіна, Я. О. Баришева // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2018. - Т. 82, Вип. 2. - С. 40-46. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2018_82_2_9
|
14. |
Палвашова Г. І. Використання прийомів біотехнології для підвищення виходу соку з капусти білоголової [Електронний ресурс] / Г. І. Палвашова, Т. І. Нікітчіна // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2018. - Т. 82, Вип. 2. - С. 80-88. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2018_82_2_15
|
15. |
Нікітчіна Т. І. Застосування біотехнології для створення структурованих харчових продуктів [Електронний ресурс] / Т. І. Нікітчіна // ScienceRise. - 2015. - № 3(2). - С. 50-54. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/texc_2015_3(2)__10
|
16. |
Менчинська А. Застосування біотехнологічного способу видалення жиру в технології рибних снеків [Електронний ресурс] / А. Менчинська, А. Іванюта, Т. Манолі, Т. Нікітчіна // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Харчові технології. - 2020. - Т. 22, № 94. - С. 50-54. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnuftech_2020_22_94_12
|
17. |
Безусов А. Т. Технологія виробництва біопестицидів на основі Bacillus thuringiensis [Електронний ресурс] / А. Т. Безусов, В. І. Крутякова, О. М. Мирошніченко, Н. В. Доценко, Т. І. Нікітчіна // Продовольчі ресурси. - 2021. - Т. 9, № 16. - С. 28-38. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2021_9_16_5
|
18. |
Коркач Г. В. Технологічні інновації в ресторанному бізнесі для забезпечення конкурентоспроможності закладу [Електронний ресурс] / Г. В. Коркач, О. М. Котузаки, Т. І. Нікітчіна, Г. С. Шунько // Економіка харчової промисловості. - 2021. - Т. 13, Вип. 4. - С. 69-74. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2021_13_4_10
|